Business to Business / Business to Client

Ne adresam atat clientilor finali cat si altor firme specializate in productie publicitara atat din piata autohtona cat si din cea externa

CONSULTANTA / CREATIE SI DTP

Pentru ca stim cand de importanta este consultanta, suntem la curent cu ultimele materiale si tehnologii de pe piata, colaboram atat cu furnizori interni, cat si cu cei externi, pentru a ne asigura ca avem la dispozitie mereu materialele necesare, indiferent cat de deosebit sau complicat este proiectul sau cat de mare este cantitatea care trebuie produsa.

Pentru toate categoriile de produse oferim:

  • consultanta de specialitate, solutii constructive, propuneri materiale etc;
  • masuratori si releveuri, design sau adaptare corporare identity;
  • creatie si DTP;
  • machetari grafice 2D sau 3D;
  • randari / vederi diurne sau nocturne;
  • prezentari dinamice / animatii;
  • proiectare (indiferent ca este unicat, mostra sau produs de serie).
PRINT INDOOR

Pentru ca investim mereu in tehnologie, cea mai recenta achizitie este inca un aparat de printat INDOOR: Mimaki JV300-160, cu latime de 1,61 m, de ultima generatie, cu rezolutie maxima de printare de 1440 dpi, ce poate printa pana la 105 mp / ora.

Prioritatea noastra este calitatea produsului final si de aceea, actualizam in mod curent profilele de culoare pentru toate materialele existente pe piata interna.

GRAVURA, FREZARE SI DECUPARE LASER / CNC

Gravura laser este un proces ce foloseste o raza laser pentru a marca, grava, freza sau decupa un obiect sau un material.

Decuparea cu laser este probabil cea mai precisa metoda de decupare, se pot grava, freza sau decupa forme foarte complexe si se pot reproduce cele mai fine detalii, in plus exista un mare avantaj, la materialele acrilice muchiile raman perfect lustruite, nemaifiind necesare alte operatii de slefuire.

Prin tehnologia detinuta (2 buc aparate ce decupare cu laser si 1 buc router CNC), oferim consultanta si servicii de gravura, frezare si decupare laser / CNC, realizare matrite etc.

GRAVURA, FREZARE SI DECUPARE LASER / CNC
TRANSPORT SI MONTAJ / DEMONTAJ

In afara de realizarea propriu-zisa a produselor, chiar daca este la final, un rol important este si acela de asamblare, ambalare, transportul si montajul la locatie a produselor realizate, in cel mai scurt timp posibil.

Detinem propria noastra flota auto de transport, inclusiv dotarile necesare transportului, montarii si demontarii de la chingi, scari, schele, hamuri pentru inaltime etc, impreuna cu personal specializat pentru astfel de lucrari.

TRANSPORT si MONTAJ / DEMONTAJ
GARANTIE SI SERVICE

Orice produs realizat de catre noi poate avea o perioada de garantie, in raport cu durata de viata si costul acestuia. Perioada de garantie nu este standard, ea se stabileste in functie de materialele folosite si de gradul de complexitate a lucrarii; si difera de la un material la altul.

Ulterior, dupa expirarea perioadei de garantie, produsele noastre pot beneficia si de servicii de postgarantie, prin plata la interventie sau plata unui abonament lunar.

Contact

Nu suntem in preajma acum. Dar ne poti trimite un e-mail si o sa iti raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Not readable? Change text. captcha txt